• Diensten

    Diensten

Ceramic Guard / Lakverzegeling

Wij bieden onze klanten de keuze uit verschillende lakverzegelingen of carrosseriebeschermingen. De innovatie op het gebied van autolak bescherming is lakverzegeling in de vorm van een keramische glascoating. Wij bieden lakverzegelingen aan van het merk Cartec aangebracht in onze professionele detailing studio. Hieronder leest u alles over de techniek, de eigenschappen en de voordelen.

De gebruikte coating wordt vloeibaar aangebracht op de lak maar door een juist droogproces wordt deze glashard en vormt deze de ultieme bescherming voor uw lak. Hierdoor wordt het wassen van de auto zeer eenvoudig. Insecten zijn eenvoudig te verwijderen en de lak is hiermee optimaal beschermd tegen straatvuil, vervaging, die voorkomen bij het wassen, of blootstelling aan zure substanties zoals b.v. vogelpoep. Ook is het een U.V.-beschermer. Het zorgt ervoor dat het vuil zich minder snel vasthecht aan de autolak en de glans van de lak langer behouden blijft.

Kort samengevat de reden waarom u zou moeten kiezen voor een lakverzegeling/glas-coating:

Ten opzichte van een traditionele wax is de duurzaamheid van veel langere duur, wij geven een duurzaamheidsgarantie op de lakverzegeling van minimaal 36 maanden.

Bij het gebruik maken van de 4life Ceramic Guard, is het mogelijk om de garanteperiode te verlengen met één jaar. De Ceramic Guard 4life is een jaarlijks terugkerende controle en onderhoudsbehandeling van de Ceramic Guard waarbij u de garantie verlengd.


Door de zelfreinigende eigenschappen van de coating is uw auto heel gemakkelijk te onderhouden, het vuil hecht vele malen minder aan het oppervlak waardoor u uw auto door enkel af te spuiten met hogedruk reeds schoon krijgt.

De coating/lakverzegeling is een glas harde laag, wat betekent dat deze o.a. beschermt tegen: fijne was krassen, zure regen, uv-stralen, contaminaties zoals vogelpoep en teer.

Een hoogwaardige glansgraad blijft gegarandeerd, wasbeurt na wasbeurt. Waar een traditionele wax na een aantal wasbeurten de hoge glans verliest, blijft door de harde laag bij een lakverzegeling de glans behouden.

Na een grondige opleiding verdelen en plaatsen wij de Ceramic-Guard van het merk Cartec. Die levert een verbluffend resultaat wat het onderhoud van uw wagen betreft. Na het plaatsen krijgt u het merkcertificaat en na het registreren hebt u 3 jaar garantie op deze coating.

Voor wij een coating op uw wagen plaatsen wordt deze vooraf gewassen en gepolijst indien nodig.

Meer info