Wie zijn wij

DP Professional Carcleaning is een bedrijf met een grote passie voor wagens

Al 12 jaar zorgen wij er als bedrijf voor dat we samen met onze klant tot een oplossing komen voor eender welk probleem die zich voordoet aan de wagen. Zaakvoerder Pascal Duboccage was reeds als kind gepassioneerd door alles wat met wagens te maken had.
Na het secondaire onderwijs is hij de richting metaal gaan volgen. Een richting die hem aansprak omdat hij in het derde jaar de richting garage en carrosserie kon volgen. Hij deed ook zijn zevende specialisatie jaar diesel lpg-installatie.

De stages die hij liep waren in een totaal revisiebedrijf van motoren in het algemeen, waar hij een enorme kennis heeft opgedaan wat motoren betrof. Toen al begon hij, in zijn vrije tijd, reeds met het poetsen van wagens, bromfietsen en zelfs boten zowel binnen als buiten. Het begon met wagens van familieleden, vrienden en kennissen tot er via mond aan mondreclame grotere projecten zijn kant uitkwamen. Pleziervaartuigen, sportwagens, motors…… Voor minder dan de perfectie ging hij niet.

Intussen werkte Pascal in een garage en carrosseriebedrijf. Daarbij heeft hij dan, als perfectionist, de kennis van autolakken, polijsten, simoniseren enz… opgepikt en heeft hij die kennis door de jaren heen geperfectioneerd. Geen probleem is hem vreemd en door zijn jarenlange ervaring is er voor alles een oplossing!
Na het carrosseriebedrijf werkte hij een aantal jaar in een auto poetsbedrijf om uiteindelijk te besluiten een eigen poetsbedrijf op te richten in 2008. Daarbij heeft hij ook verschillende extra opleidingen gevolgd.

Al snel bleek dit een succes te zijn. Intussen is het bedrijf uitgegroeid tot een groep van 6. Allen even gedreven, allen met dezelfde passie. Allen ter beschikking om aan jullie wensen te voldoen.
Ons voordeel is dat de zaakvoerder zelf een voorkennis heeft wat carrosserie, lakken, lederbekleding en vlekoplossingen betreft, wat bij vele bedrijven niet zo is en dit reeds meer dan 25 jaar.

Een klein overzicht van ons bedrijf:

Meer info